GV-logo+baseline.png
TrendsGazellen.boven.jpg
ESF volledig logo.png

deze website gebruikt cookies

Om jouw gebruikservaring te optimaliseren, maakt onze website gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je hiermee akkoord. 

Lees meer in ons privacbeleid

Shop & Carwash


Een break in één van onze shops is een verwenmoment voor uzelf en uw wagen.  G&V Energy Group runt 25 shops met uitgebreide Délifrance- en Douwe Egberts corner, waarvan verschillende met carwash services. We bieden u een ruim assortiment van on-the-go producten aan voor uw comfort onderweg en dit 7 dagen op 7.  In de gezellige Délifrance- en koffie corner geniet u van dagverse producten en lekkere Douwe Egberts koffie.  Verder kan u er terecht voor  Lotto- en tabaksproducten, kranten, tijdschriften, dranken en zoetwaren.  Uw auto wassen kan in één van onze hand- of  roll-over carwashes.  Zo kan u weer vol energie en blinkend op weg.

 

Met Breakpoint® creëerden we een warme en aangename omgeving die aansluit op de wensen van de moderne mobiele mens. De eerste Breakpoint opende de deuren in oktober 2016 op de Waterloosesteenweg 1242 in Uccle. In januari 2017 volgden de twee restaurants op de E314 in Rotselaar. Binnenkort meer details over de volgende stations die de transformatie zullen beleven.

Klik hier voor meer info.

 

Klik hier voor een overzicht van onze shops.

Never stop enjoying

Food Corner

Wie kan de geur van vers gebakken croissants weerstaan?  In onze Food Corners worden de gehele dag Délifrance producten ter plaatse afgebakken zodat u steeds van kraakverse broodjes en andere snacks kan genieten.  Délifrance staat borg voor de hoge eisen waaraan smaak en kwaliteit moeten voldoen.  Een team van enthousiaste medewerkers zorgt keer op keer voor een smakelijk broodje door uzelf samengesteld.  Een zoete lekkernij achteraf?  Maak uw keuze uit ons ruim assortiment gebak.  Maandelijks bieden wij u ook een zeer voordelige lunchdeal aan.  Heerlijk genieten aan een eerlijke prijs!  Never stop enjoying!

Promoties

Elke maand vindt u in onze shops een wisselend aanbod van sterke acties.  Promoties op bekende producten aan sterk verminderde prijzen en zelfs een 1+1 gratis bieden we maandelijks aan.  In onze food corner kan u genieten van een lunchdeal.  Dat is een broodje, een drankje en een dessert aan een zeer voordelige prijs.  Of geniet u liever van onze permanente ontbijt aanbieding?  Een lekkere koffie met een vers gebakken croissant of chocoladebroodje aan een spotprijs.  Maak gebruik van onze spaarkaarten voor broodjes en carwashes.  Bij elke relevante aankoop ontvangt u een stempel op uw spaarkaart en bij een volle kaart, geniet u van een gratis broodje of een gratis carwash.  Genieten hoeft niet duur te zijn!  Never stop enjoying!

Carwash

Een propere wagen rijdt zoveel aangenamer.  Wij verlichten die vervelende klus graag voor u.  In Couillet en Comines wast u uw wagen in een jetwash met elk 4 wasboxen.  Maak uw keuze uit water, schuim of wax en maak uw wagen snel en krachtig schoon dankzij de nieuwste installaties.  In Antwerpen en Diegem kiest u voor een roll-over carwash.  Deze moderne automatische carwash wast uw wagen grondig en krasvrij met borstels.  Kies het programma van uw voorkeur en het toestel doet de rest.  Wat u ook verkiest, na afloop ziet uw wagen er weer stralend uit, zonder inspanning.  Maak gebruik van onze spaarkaart bij het tanken om te genieten van een gratis wasbeurt!  Never stop enjoying!

Coffee corner

Een goed begin van de dag of een energy boost tijdens uw pauze.  Wat is lekkerder dan de geur van vers gemalen koffie?  In samenwerking met Douwe Egberts ontwikkelden we onze eigen blend, dit staat garant voor kwalitatieve koffie, kop na kop.  Drinkt u uw koffie bitter zwart of liever met veel melk?  Espresso of niet te sterk?  Een kleine shot of lang genieten?  Koffie zoals u hem het liefste hebt.  Maak uw keuze volgens uw voorkeur in samenstelling en formaat en elke kop wordt met zorg voor u bereid.  Eventueel in combinatie met een vers gebakken croissant of chocoladebroodje geniet u van een erg voordelige ontbijtdeal … heel de dag door.  Never stop enjoying!

Zin om ons te vervoegen?

Heb jij een passie voor verkoop, steek je graag de handen uit de mouwen en schrikt avond- en weekendwerk je niet af?  Dan is een job als Shopmedewerker in één van onze shops iets voor jou!

 

Als Shopmedewerker zet je je dagelijks in om onze klanten een uitstekende service te bieden.  Samen met je collega’s zorg je voor het bereiden van verse broodjes, bedien je de klanten in onze Delifrance Bakery en aan de kassa, zorg je voor de perfecte uitstalling van ons ruim assortiment in de shops en een verzorgde uitstraling van de shops en station.

 

Als je kiest voor deze job kun je rekenen op een gevarieerd takenpakket in een leuke werkomgeving binnen een dynamische organisatie. Ook een competitief salarispakket en heel wat opleidingsmogelijkheden in partnership met ESF behoren tot ons aanbod.

 

En voor de toppers onder u : diverse doorgroeimogelijkheden.

 

Ben jij het commercieel talent dat we zoeken, ga dan onmiddelijk naar onze jobpagina via onderstaande link.

 

www.g-v.be/nl/jobs