logo.svg

Energy lives here

Tankstations

Door de overname van de Esso tankstations regio Brussel-Henegouwen & Vlaanderen is G&V Energy Group uitgegroeid tot de nummer één onafhankelijke speler op de Belgische markt van tankstations. De groep exploiteert 180 tankstations onder eigen naam en de merknamen Esso en Shell.

Tankkaart

De professionele Multibrand tankkaart, de “CAPS Fuelcard” is de tweede grote pijler van de groep.

Dankzij de samenwerking met partnernetwerken kan de groep haar klanten een netwerk van meer dan 1000 tankstations in de Benelux aanbieden.

Shop & Carwash

Een break in één van onze shops is een verwenmoment voor uzelf en uw wagen.  G&V Energy Group runt 24 shops met uitgebreide Délifrance- en Douwe Egberts corner, waarvan verschillende met carwash services. We bieden u een ruim assortiment van on-the-go producten aan voor uw comfort onderweg en dit 7 dagen op 7.

Tankopslag

De "state-of-the-art" brandstoffenopslagplaats te Roeselare beantwoordt aan de hoogste veiligheidsnormen. Het tankenpark is zowel een passagedepot voor de belangrijkste majors op de Belgische markt als een opslagplaats voor strategische stock voor de overheid.

In de kijker

CNG tanken is heel eenvoudig!

Bekijk hier de handleiding

Tweede Teambus

Lotto Soudal

Op 20 december vond in Paleis 12 van Brussel Expo naar jaarlijkse gewoonte de ploegvoorstelling voor komend seizoen van wielerploeg Lotto Soudal...

G&V gaat voor groen!

Uitbreiding wagenpark met 5 CNG wagens

Sinds kort werd het wagenpark van G&V Energy Group nv uitgebreid met 5 extra Audi A3’s op CNG (aardgas) !   Ondertussen exploiteert de...

Breakpoint

Ons nieuw shopconcept

Om in te spelen op de huidige tendens van on-the-go eetmomenten creëerden we een plek die aansluit op de wensen van de moderne mobiele...

Fotolia_67979014_XXL2.jpg

Duurzaam tanken

Samengeperst aardgas, ook wel CNG genoemd (Compressed Natural Gas), is een groen alternatief voor traditionele brandstoffen zoals benzine en diesel. Dit aardgas, dat uit het distributienetwerk komt en ook gebruikt wordt om te koken of te verwarmen, wordt onder hoge druk gezet voordat het in de tank van het voertuig wordt geïnjecteerd.

CNG-rijden is een betaalbaar groen alternatief geworden voor diesel- en benzinewagens,  voor zowel bedrijven als particulieren en dit door de dalende kostprijs van aardgasvoertuigen en de fiscale vrijstellingen. Zo moeten aardgasrijders geen belasting op inverkeersstelling (BIV) en geen verkeersbelasting betalen tot 2020.