GV-logo+baseline.png
TrendsGazellen.boven.jpg
ESF volledig logo.png

deze website gebruikt cookies

Om jouw gebruikservaring te optimaliseren, maakt onze website gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je hiermee akkoord. 

Lees meer in ons privacbeleid

Energy lives here

Tankstations

Door de overname van de Esso tankstations regio Brussel-Henegouwen & Vlaanderen is G&V Energy Group uitgegroeid tot de nummer één onafhankelijke speler op de Belgische markt van tankstations. De groep exploiteert meer dan 200 tankstations onder eigen naam en de merknamen Esso, Shell, Total en Q8.

Tankkaart

De professionele Multibrand tankkaart, de “CAPS Fuelcard” is de tweede grote pijler van de groep.

Dankzij de samenwerking met partnernetwerken kan de groep haar klanten een netwerk van meer dan 2000 tankstations in de Benelux en Frankrijk aanbieden.

Shop & Carwash

Een break in één van onze shops is een verwenmoment voor uzelf en uw wagen.  G&V Energy Group runt 25 shops met uitgebreide Délifrance- en Douwe Egberts corner, waarvan verschillende met carwash services. We bieden u een ruim assortiment van on-the-go producten aan voor uw comfort onderweg en dit 7 dagen op 7.

Tankopslag

De "state-of-the-art" brandstoffenopslagplaats te Roeselare beantwoordt aan de hoogste veiligheidsnormen. Het tankenpark is zowel een passagedepot voor de belangrijkste majors op de Belgische markt als een opslagplaats voor strategische stock voor de overheid.

SLiderCAPSwebsiteG&V.jpg

In de kijker

CAPS Urban Cross Kortrijk

Op zaterdag 30 november 2019 vindt in het stadscentrum van Kortrijk een gloednieuwe topveldrit plaats. De CAPS Urban Cross Kortrijk krijgt meteen...

Nu ook KJURE automaten op stations van G&V

Sinds kort staan er op verschillende tankstations in Vlaanderen automaten waar u elke dag verse gerechten kan terugvinden. Door het partnership...

CAPS schenkt €5000 aan REVAlution Center To Walk Again

Op maandag 20 mei overhandigde CAPS een cheque ter waarde van 5000 euro aan het 'REVAlution Center' van 'To Walk Again' in het AZ Herentals. Als...

Dit kost 100 km rijden per motortype: Diesel, Benzine, Cng en EV

We denken er vaak niet bij na maar een ritje naar de winkel, stad of richting grootmoeder kan je vlot enkele euro's aan brandstof kosten. Wat...

Fotolia_67979014_XXL2.jpg

Duurzaam tanken

Samengeperst aardgas, ook wel CNG genoemd (Compressed Natural Gas), is een groen alternatief voor traditionele brandstoffen zoals benzine en diesel. Dit aardgas, dat uit het distributienetwerk komt en ook gebruikt wordt om te koken of te verwarmen, wordt onder hoge druk gezet voordat het in de tank van het voertuig wordt geïnjecteerd.

CNG-rijden is een betaalbaar groen alternatief geworden voor diesel- en benzinewagens,  voor zowel bedrijven als particulieren en dit door de dalende kostprijs van aardgasvoertuigen en de fiscale vrijstellingen. Zo moeten aardgasrijders geen belasting op inverkeersstelling (BIV) en geen verkeersbelasting betalen tot 2020.

 

-Annemie Turtelboom