GV-logo+baseline.png
TrendsGazellen.boven.jpg
ESF volledig logo.png

deze website gebruikt cookies

Om jouw gebruikservaring te optimaliseren, maakt onze website gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je hiermee akkoord. 

Lees meer in ons privacbeleid

Energy lives here

Tankstations

Door de overname van de Esso tankstations regio Brussel-Henegouwen & Vlaanderen is G&V Energy Group uitgegroeid tot de nummer één onafhankelijke speler op de Belgische markt van tankstations. De groep exploiteert meer dan 200 tankstations onder eigen naam en de merknamen Esso, Shell, Total en Q8.

Tankkaart

De professionele Multibrand tankkaart, de “CAPS Fuelcard” is de tweede grote pijler van de groep.

Dankzij de samenwerking met partnernetwerken kan de groep haar klanten een netwerk van meer dan 2000 tankstations in de Benelux en Frankrijk aanbieden.

Shop & Carwash

Een break in één van onze shops is een verwenmoment voor uzelf en uw wagen.  G&V Energy Group runt 25 shops met uitgebreide Délifrance- en Douwe Egberts corner, waarvan verschillende met carwash services. We bieden u een ruim assortiment van on-the-go producten aan voor uw comfort onderweg en dit 7 dagen op 7.

Tankopslag

De "state-of-the-art" brandstoffenopslagplaats te Roeselare beantwoordt aan de hoogste veiligheidsnormen. Het tankenpark is zowel een passagedepot voor de belangrijkste majors op de Belgische markt als een opslagplaats voor strategische stock voor de overheid.

Slider_Groene_Slang.jpg

In de kijker

Opening CNG Gentsesteenweg Kortrijk

Tank vanaf vandaag ook duurzame energie bij G&V Express in de Gentsesteenweg 238 te Kortrijk.   Met deze opening breiden G&V en Enora hun...

G&V lanceert gezond en trendy shopconcept: Breakpoint

Press Release

Vanuit de visie dat wijzigingen op de markt opportuniteiten zijn, besloot G&V Energy Group zijn klassieke petrol shops te differentiëren tot...

G&V Energy Group en Rolande openen hun eerste LNG tankstation in België

Eerste LNG tankstation is gevestigd in Antwerpen

28/08/2020   Samen met LNG Rolande openden we ons eerste LNG tankstation in België en slaan we de handen ineen om een dekkend LNG netwerk...

Afscheid van Fiston

Medewerker in de kijker

Vandaag nemen we afscheid  van Filiep alias Fiston. 20 jaar lang was Filiep actief als onze trouwe handyman. Alles wat loshing zette hij vast,...

Fotolia_67979014_XXL2.jpg

Duurzaam tanken

Samengeperst aardgas, ook wel CNG genoemd (Compressed Natural Gas), is een groen alternatief voor traditionele brandstoffen zoals benzine en diesel. Dit aardgas, dat uit het distributienetwerk komt en ook gebruikt wordt om te koken of te verwarmen, wordt onder hoge druk gezet voordat het in de tank van het voertuig wordt geïnjecteerd.

CNG-rijden is een betaalbaar groen alternatief geworden voor diesel- en benzinewagens,  voor zowel bedrijven als particulieren en dit door de dalende kostprijs van aardgasvoertuigen en de fiscale vrijstellingen. Zo moeten aardgasrijders geen belasting op inverkeersstelling (BIV) en geen verkeersbelasting betalen tot 2020.

 

-Annemie Turtelboom