GV-logo+baseline.png
TrendsGazellen.boven.jpg

deze website gebruikt cookies

Om jouw gebruikservaring te optimaliseren, maakt onze website gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je hiermee akkoord. 

Lees meer in ons privacbeleid

Energy lives here

Tankstations

Door de overname van de Esso tankstations regio Brussel-Henegouwen & Vlaanderen is G&V Energy Group uitgegroeid tot de nummer één onafhankelijke speler op de Belgische markt van tankstations. De groep exploiteert 188 tankstations onder eigen naam en de merknamen Esso en Shell.

Tankkaart

De professionele Multibrand tankkaart, de “CAPS Fuelcard” is de tweede grote pijler van de groep.

Dankzij de samenwerking met partnernetwerken kan de groep haar klanten een netwerk van meer dan 1500 tankstations in de Benelux aanbieden.

Shop & Carwash

Een break in één van onze shops is een verwenmoment voor uzelf en uw wagen.  G&V Energy Group runt 24 shops met uitgebreide Délifrance- en Douwe Egberts corner, waarvan verschillende met carwash services. We bieden u een ruim assortiment van on-the-go producten aan voor uw comfort onderweg en dit 7 dagen op 7.

Tankopslag

De "state-of-the-art" brandstoffenopslagplaats te Roeselare beantwoordt aan de hoogste veiligheidsnormen. Het tankenpark is zowel een passagedepot voor de belangrijkste majors op de Belgische markt als een opslagplaats voor strategische stock voor de overheid.

SLiderCAPSwebsiteG&V.jpg

In de kijker

Bedrijven Contact 2018

Waregem Expo

Op 22 en 23 november 2018 zijn we terug van de partij in Waregem Expo voor Bedrijven Contact Grensverleggend Ondernemen. U kan ons vinden op...

Wout van Aert stapt in nieuwe veldritploeg

met CO-sponsor CAPS Fuel Card

                  "Nieuwe partners geven me enorme boost"   Wereldkampioen veldrijden Wout van Aert maakt sinds 1 oktober...

G&V Racing Team

Willen jullie supporteren voor ons Racing Team?  Hieronder kan u een overzicht vinden van de rally's waar het G&V Racing team dit jaar aan...

Tom Boonen tankt met de CAPS Fuel Card

Auto-freak Tom Boonen houdt van een comfortabele rit. Zijn CAPS-tankkaart geeft hem toegang tot een uitgebreid netwerk van tankstations....

Fotolia_67979014_XXL2.jpg

Duurzaam tanken

Samengeperst aardgas, ook wel CNG genoemd (Compressed Natural Gas), is een groen alternatief voor traditionele brandstoffen zoals benzine en diesel. Dit aardgas, dat uit het distributienetwerk komt en ook gebruikt wordt om te koken of te verwarmen, wordt onder hoge druk gezet voordat het in de tank van het voertuig wordt geïnjecteerd.

CNG-rijden is een betaalbaar groen alternatief geworden voor diesel- en benzinewagens,  voor zowel bedrijven als particulieren en dit door de dalende kostprijs van aardgasvoertuigen en de fiscale vrijstellingen. Zo moeten aardgasrijders geen belasting op inverkeersstelling (BIV) en geen verkeersbelasting betalen tot 2020.

 

-Annemie Turtelboom