LOGO_G&V_pos
ESF volledig logo

deze website gebruikt cookies

Om jouw gebruikservaring te optimaliseren, maakt onze website gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je hiermee akkoord. 

Lees meer in ons privacbeleid

G&V Energy Group

 

Door de overname van de ESSO tankstations regio’s Brussel-Henegouwen & Vlaanderen is G&V Energy Group uitgegroeid tot de nummer één onafhankelijke speler op de Belgische markt van tankstations. G&V exploiteert vandaag 200 tankstations voor wagens, truck en trein zowel onder eigen naam als de merknamen ESSO, Shell, Q8 & Total. We denken mee aan de groene mobiliteit van morgen, hiervoor gaan we met Allego een duurzame samenwerking op lange termijn aan voor de realisatie van ultra-snelle elektrische laadstations op 100 ‘energy hubs’ in België.

 

We zoeken steeds nieuwe partners om ons retail & truck netwerk te versterken zowel onder de concepten van DEALERSHIP als OWNERSHIP (koop of huur).  

 

G&V Car & Truck

Onder de eigen naam G&V runt de groep een 50-tal tankstations , waarvan een 30-tal stations specifiek voor vrachtwagens. De trucksites die uitgerust zijn met master-slave pompen (sneldebiet), Gasolie Extra & Adblue liggen langs de belangrijkste invalswegen en in de 3 grote havens Antwerpen, Zeebrugge & Gent. Daarenboven runt G&V in de havens van Zeebrugge, Gent en Anwerpen (Rechteroever en Linkeroever) ook 4 tankplaatsen voor treinen.

ESSO Retail

 

De groep baat in de regio’s Vlaanderen en Brussel-Henegouwen, meer dan 120 stations uit onder de merknaam ESSO. Als externe partner gaat de groep er voor om het premium merk verder uit te breiden en te verstevigen. Dit mede door de uitrol van de “Synergie technologie” die de performantie van uw wagen verhoogt.

Q8, Delhaize Shop&Go

 

 

In augustus 2019 werd het eerste Q8 station overgenomen in Zoutleeuw, deze overname legde de basis voor onze samenwerking met retail concept Delhaize Shop&Go en Panos.  Deze next generations shops bieden een unieke winkelervaring naast het station. In september 2020 volgde de tweede Q8 met shop in Molenbeek.

ENORA – CNG

 

Onder de koepel Enora baat G&V een 20 tal stations uit. Enora is het resultaat van een partnerschap tussen G&V, ENGIE en de Waalse intercommunale Ideta, Idelux en I.P.F.H. . Het doel van Enora is de ontwikkeling, de vestiging en de uitbating van tankstations voor CNG (Compressed Natural Gas) voor het grote publiek (inclusief de professionele sector).

Met de Caps Energy Card tankt U op het volledige Enora netwerk, dat in samenwerking met partners werd uitgebreid tot meer dan 140 CNG stations.

Shell retail

 

Met succes is de groep gestart met de uitbating van retail sites onder de merknaam Shell. Er werden reeds 19 Shell stations geopend verspreid over België.

 

Tank er de Shell V-power technologie, diesel en benzine. 

LNG solutions Belgium

 

 

Samen met Rolande uit Nederland richtte G&V in januari 2019 LNG solutions Belgium op.

Liquified Natural Gas is de energiezuinige brandstof voor vrachtwagens en zwaar transport.

Op vandaag hebben we 5 LNG stations in beheer en dit op stategische locaties. 

Ook de komende jaren blijven we nieuwe locaties openen. 
Onze volgende projecten zijn Doornik Ouest 2 (open Q3/Q4 2023) en Pommeroeul (2e helft 2024).