GV-logo+baseline.png
TrendsGazellen.boven.jpg
ESF volledig logo.png

deze website gebruikt cookies

Om jouw gebruikservaring te optimaliseren, maakt onze website gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je hiermee akkoord. 

Lees meer in ons privacbeleid

G&V Energy Group

Door de overname van de ESSO tankstations regio’s Brussel-Henegouwen & Vlaanderen is G&V Energy Group uitgegroeid tot de nummer één onafhankelijke speler op de Belgische markt van tankstations. G&V exploiteert zowel tankstations onder eigen naam als de merknamen ESSO en Shell.

We zoeken steeds nieuwe partners om ons retail & truck netwerk te versterken zowel onder de concepten van DEALERSHIP als OWNERSHIP (koop of huur).  

ESSO Retail

De groep baat in de regio’s Vlaanderen en Brussel-Henegouwen, meer dan 120 stations uit onder de merknaam ESSO. Als externe partner gaat de groep er voor om het premium merk verder uit te breiden en te verstevigen. Dit mede door de uitrol van de “Synergie technologie” die de performantie van uw wagen verhoogt.

 

G&V Car & Truck

Onder de eigen naam runt de groep een 70-tal tankstations, waarvan een 30-tal stations specifiek voor truck. De trucksites die uitgerust zijn met master-slave pompen (sneldebiet), Gasolie Extra & Adblue liggen langs de belangrijkste invalswegen en in de 3 grote havens Antwerpen, Zeebrugge & Gent. Naast de eigen tankkaart aanvaarden deze stations ook de belangrijkste Europese tankkaarten zoals DKV, UTA, BP-Routex, Euroshell, EssoCard, … Daarenboven runt G&V in de havens van Zeebrugge, Gent en Anwerpen (Rechteroever en Linkeroever) ook 4 openbare tankplaatsen voor treinen.

ENORA – CNG

Onder de koepel Enora baat G&V een 15 tal stations uit. Enora is het resultaat van een partnerschap tussen G&V, ENGIE en de Waalse intercommunale Ideta, Idelux en I.P.F.H. . Het doel van Enora is de ontwikkeling, de vestiging en de uitbating van tankstations voor CNG (Compressed Natural Gas) voor het grote publiek (inclusief de professionele sector).

Met de CAPS Fuelcard tankt U op het volledige Enora netwerk, dat in samenwerking met partners werd uitgebreid tot meer dan 50 CNG stations.
 

Shell retail

De groep is met succes gestart met de uitbating van retail sites onder de merknaam Shell. Er werden reeds 15 Shell stations geopend.