GV-logo+baseline.png
TrendsGazellen.boven.jpg
ESF volledig logo.png

deze website gebruikt cookies

Om jouw gebruikservaring te optimaliseren, maakt onze website gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je hiermee akkoord. 

Lees meer in ons privacbeleid

Breakpoint

A HEALTY VARIATION AND BELGIAN FEELGOOD AT ANY MOMENT

 

Vanuit de visie dat wijzigingen op de markt opportuniteiten zijn, besloten we bij G&V onze klassieke petrol shops te differentiëren tot aangename, trendy locaties waar klanten met plezier stoppen voor een gezonde break, leuke lunchafspraak of meeting point met zakenrelaties onderweg.

 

Onze huidige 26 shops (allen gelegen bij een tankstation van de groep) zullen in de toekomst omgetoverd worden tot een plaats waar mensen niet alleen halt houden om te tanken maar evengoed om een gevarieerd ontbijt, lichte lunch of gezond tussendoortje te nemen.

 

Bij Breakpoint hebben wij bijzondere aandacht voor kwaliteit, vers en duurzaam. Daarbij zetten we graag de Belgsiche merken extra in de kijker die zorgen voor de 'Belgian Feelgood'. 

 

Ervaar het zelf en kom langs! 

 

Shop & Go

SHOP FAST EN GO QUICK IN EEN AANGENAME WINKELOMGEVING

 

In 2020 investeerden wij in twee gloednieuwe Shop & Go's. Ondertussen baten we Shop&Go Zoutleeuw en Shop&Go Molenbeek uit. 

 

Shop & Go staat voor Shop fast en Go quick en dit in een aangename winkelomgeving. We bieden een concept voor “iedereen die geen tijd heeft”. Op 250 m2 vind je vooral praktische, gebruiksklare of ter plaatse te verbruiken producten: verse broodjes van Panos, bereide gerechten & salades, snacks & tussendoortjes, vruchtensappen, koffie, croissants, enz.

 

En dit tijdens ruimere openingsuren...

Washpoint

ROLLOVER & SELFWASH 

Care for your car en kom naar Washpoint. Vijf Breakpoints genieten van een carwash waar je 7/7 terecht kan om je wagen te wassen. Wij zijn voorzien van de beste producten en materialen die ervoor zorgen dat je auto weer optimaal schoon is. 

 

Onze Washpoint in Diegem en Vogelzang beschikken over een rollover. 

In Komen, Couillet en Waregem vind je onze selfwashes die 24/7 beschikbaar zijn.