LOGO_G&V_pos
ESF volledig logo

deze website gebruikt cookies

Om jouw gebruikservaring te optimaliseren, maakt onze website gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je hiermee akkoord. 

Lees meer in ons privacbeleid

G&V eerste HARTVEILIG BEDRIJF te Kuurne

00/00/0000

Een tijdje terug besliste G&V een draagbare AED (automatische externe defibrillator) te voorzien op hun hoofdkantoor te Kuurne.  Dit toestel kan van levensbelang zijn bij het reanimeren van een persoon.

 

De toestellen zijn steeds meer te vinden bij bedrijven en op openbare plaatsen maar toch weten nog te weinig mensen hoe ze deze moeten gebruiken om de  overlevingskansen van eventuele slachtoffers na een hartfalen aanzienlijk te doen stijgen.

 

Daarom besloot G&V een stapje verder te gaan naast de EHBO-cursussen voor medewerkers die jaarlijks georganiseerd worden.

 

Een aantal medewerkers volgde een bijkomende opleiding georganiseerd door het Rode Kruis om zo het label ‘HARTVEILIG BEDRIJF’ te bekomen.

 

Kuurne is reeds een hartveilige gemeente en burgemeester Francis Benoit is dan ook trots samen met het Rode Kruis het label officieel te kunnen overhandigen aan het eerste hartveilig bedrijf in zijn gemeente !