LOGO_G&V_pos
ESF volledig logo

deze website gebruikt cookies

Om jouw gebruikservaring te optimaliseren, maakt onze website gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je hiermee akkoord. 

Lees meer in ons privacbeleid

G&V lanceert gezond en trendy shopconcept: Breakpoint

17/09/2020

Vanuit de visie dat wijzigingen op de markt opportuniteiten zijn, besloot G&V Energy Group zijn klassieke petrol shops te differentiëren tot aangename, trendy locaties waar klanten met plezier stoppen voor een gezonde break, leuke lunchafspraak of meeting point met zakenrelaties onderweg.

 

De huidige 26 shops (alle gelegen bij een tankstation van de groep) zullen in de toekomst omgetoverd worden tot een plaats waar mensen niet alleen halt houden om te tanken maar evengoed om een gevarieerd ontbijt, lichte lunch of gezond tussendoortje te nemen.

 

De eerste vestiging in het nieuwe concept , gelegen te Ukkel (Waterloosesteenweg 959) wordt vandaag geopend !

De inrichting werd volledig opnieuw aangepakt waarbij gedacht werd aan voldoende groen en duurzame, natuurlijke materialen die rust brengen voor de bezoekers.

Naast het interieur, werd ook het assortiment volledig onder de loep genomen en vernieuwd met - naast de traditionele internationale kwaliteitsmerken – een bewuste keuze voor bijkomende Belgische, ultraverse kwaliteitsproducten.  Voor de koffie werd er begrijpelijk een uitzondering gemaakt door te kiezen voor Caffè Vergnano, Italië’s oudste koffiebrander sinds 1882.  

 

De vernieuwde shop is 24/24 en 7/7 open waardoor iedereen er op elk uur van de dag terecht kan met zijn specifieke nood.

In het project te Ukkel loopt tevens een samenwerking met gerenommeerd topfotograaf Zeger Garré die een collectie prachtige zwart-wit foto’s nam om de ruimte een extra artistieke dimensie te geven, met nadruk op lokaliteit om de eigenheid en authenticiteit van de locatie te benadrukken.

 

Kom langs, onze Breakpoint is zeker een bezoekje waard! 

 

Meer info: www.enjoybreakpoint.be