LOGO_G&V_pos
ESF volledig logo

deze website gebruikt cookies

Om jouw gebruikservaring te optimaliseren, maakt onze website gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je hiermee akkoord. 

Lees meer in ons privacbeleid

Opening eerste Shop&Go in Zoutleeuw

30/09/2020

G&V Energy Group opent zijn eerste Q8-station met gloednieuwe Delhaize Shop&Go

en Panos bij site van het eerste Mobipunt in Vlaams-Brabant – Zoutleeuw

 

Op 25 september huldigen de provincie Vlaams-Brabant en de stad Zoutleeuw het eerste mobipunt in de regio in.

De provincie Vlaams-Brabant werkt met het project Regionet Leuven aan oplossingen voor het mobiliteitsprobleem in de regio.
Eén van de oplossingen is de uitbouw van een netwerk van kleinere mobipunten. Een mobipunt, of ook wel hoppinpunt genoemd, is een centrale plaats waar gebruikers vlot kunnen overstappen van het ene op het andere vervoermiddel. Dankzij mobipunten in de dorpskernen en langs openbaar vervoersassen kan de mobiliteit in de regio duurzamer worden.

 

Het eerste Vlaams-Brabantse mobipunt werd gerealiseerd in Zoutleeuw. Dit mobipunt bevindt zich langs de N3 en Asbroekstraat en voorziet een bushalte, 2 parkeerplaatsen en laad-infrastructuur voor elektrische (deel)auto’s, een overdekte fietsenstalling, een digitale mobipunt-zuil en vanaf oktober ook een lockersysteem voor pakjes.

 

Op vrijdag 25 september om 13.30 uur huldigden gedeputeerde Ann Schevenels, burgemeester Boudewijn Herbots en schepen Roger Mertens het mobipunt van Zoutleeuw in.

 

Vervolgens werd het eerste Q8-station met gloednieuwe Delhaize Shop&Go en Panos binnen de G&V Energy Group officieel geopend door gedeputeerde, burgemeester en schepen. Het Q8 station - waarbij extra aandacht besteed werd aan duurzame groenbeplanting en de shop met mooi afgewerkte foodcorner - vormen samen met het Mobipunt een mooi geheel. In de Shop&Go, kunnen mensen 7 dagen op 7 terecht voor  een koffie, ontbijt of verse lunch maar ook voor de dagelijkse boodschappen. Er is een ruim assortiment aan verse en kwalitatieve food en non-food producten.

 

Maandag openen we reeds de 2e Q8-station met Delhaize Shop&Go en Panos in Molenbeek.

 

Onze bedoeling bij G&V is om in 2021 en 2022 nog verschillende locaties te openen.

 

Eens in de buurt kom dan zeker een kijkje nemen in onze gloednieuwe Shop!

Grote Steenweg 94, 3440 Zoutleeuw