LOGO_G&V_pos
ESF volledig logo

deze website gebruikt cookies

Om jouw gebruikservaring te optimaliseren, maakt onze website gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je hiermee akkoord. 

Lees meer in ons privacbeleid

Opening ENORA CNG-station in Leuze

18/06/2021

Gisteren openden wij met G&V Energy Group ons nieuwste ENORA station in het Europe Business Park te Leuze.

 

ENORA LEUZE

Het is het grootste CNG-distributiestation in België. Het CNG-tankstation is ontworpen om te voldoen aan de groeiende vraag naar aardgas in de sector goederenvervoer. Het station is het bevoorradingspunt voor de bedrijven van het park, die een vloot vrachtwagens hebben die op CNG rijden.

 

Voor de ontwikkeling van ons ENORA netwerk kiezen we bewust om samen te werken met de lokale industrie die een duidelijke commitment aangaat naar duurzaamheid toe.
Met dit doel werd ENORA Leuze opgericht, een gemeenschappelijke dochteronderneming van ENORA - CNG en Transports Fockedey.

 

Transports Fockedey, een vlaggenschip van regionaal en internationaal vervoer, het transportbedrijf heeft besloten om ten minste 70 CNG  vrachtwagens aan te kopen in het kader van hun progressieve vervanging van hun vloot. De eerste 10 voertuigen zijn eind mei op de weg gezet van dit jaar en worden gebruikt op regionale routes waarvoor CNG het meest geschikt is.

 

Over ENORA
ENORA is het samenwerkingsverband tussen Engie, G&V Energy Group, de Agences de Développement
IDETA, IDELUX en IPFH. Het doel van ENORA is de ontwikkeling, uitvoering en exploitatie van CNG-tankstations (gecomprimeerd aardgas) in België. Haar ambitie is een uitgebreid netwerk van distributiestations voor het grote publiek te ontwikkelen ter ondersteuning van het grote publiek om de mobiliteit van aardgas te ondersteunen en bij te dragen tot de vermindering van uitstoot.

 

Tank CNG met CAPS

Aarzel niet om te profiteren van de + schone en - dure brandstof bij u in de buurt!  En met onze CAPS Fuelcard, is het zo gemakkelijk, vind het dichtste CNG-station bij u in de buurt met onze gratis app, CAPS Fuel finder.