LOGO_G&V_pos
ESF volledig logo

deze website gebruikt cookies

Om jouw gebruikservaring te optimaliseren, maakt onze website gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je hiermee akkoord. 

Lees meer in ons privacbeleid

Welkom in Péruwelz

28/01/2021

Uitbreiding  van het ‘duurzaam’ netwerk met opening nieuw station in Péruwelz.

 

Deze week opende ons gloednieuw station in Péruwelz. Het station is een all-in one, klanten kunnen hier genieten van een Esso Express, G&V Truck & Enora/CNG op één locatie.

 

All-in-one station

Een Esso Express aan scherpe prijzen voor personenwagens en kleinere vervoersmiddelen, een gloednieuwe G&V Truck waar het comfort van de vrachtwagenchauffeur met prioriteit werd gesteld. Ook kan er op het station Adblue getankt worden aan de pomp.

 

25% Bio CNG

Daarnaast is Péruwelz het 16de tankstation in het Enora-netwerk, maar het eerste dat ‘groen gas’ levert. Samen met Enora zetten wij ons in om de milieu-impact van mobiliteit te verminderen. Het nieuwe station levert CNG dat 75% uit aardgas bestaat en 25% uit Bio-CNG wat een primeur is in ons netwerk. Dit ‘groen gas’ is afkomstig van het productieproces van bio methaan dat 100% uit de verbranding organisch afval bestaat.

Het 25% ‘groenere’ CNG tanken geeft een sterk ecologisch effect, doordat de CO2 uitstoot verminderd wordt met 25%. Het station in Péruwelz draagt zo bij aan de vergroening van zijn omgeving.

 

Extra

Leuk om te weten is dat dit station werd voorzien van zonnepanelen en dus opgeladen wordt terwijl je tankt … als dat niet duurzaam tanken is!

 

Intresse of graag meer weten over duurzaam tanken?